logo

Информацията на този уебсайт е с промоционален характер

Свържете се с нас

Този уебсайт е собственост на Хэлси Китчен Болгария ООД. Ние се стремим да предоставяме актуална и полезна информация на нашите потребители.
Име на компанията: Хэлси Китчен Болгария ООД
Юридически адрес: Сливен Център, бул. „Христо Ботев“, 8801 Сливен, България
Имейл: [email protected]
Телефон: +359884976312
Управител: Елена Петрова
Регистрационен номер: 8306324901
Име на регистриращия орган: СУПЕР БИЗНЕС БГ
Адрес на регистриращия орган: бул. „Кавала“ 23-19, 9000 София, България

Отговорност за съдържанието:
Ние не носим отговорност за съдържанието на връзките към уебсайтове на трети страни, които може да са налични на нашия уебсайт. Цялата отговорност за съдържанието на такива връзки се носи от съответните им собственици. Ние не носим отговорност за каквито и да било вреди, преки или косвени, произтичащи от използването на информацията, предоставена на нашия сайт.

Авторско право:
Всички материали на нашия уебсайт, включително текст, изображения, графики, дизайн и софтуер, са защитени с авторско право. Използването или разпространението му без разрешението на притежателя на авторските права е забранено.

Информация за контакт:
Ако имате някакви въпроси или коментари относно нашия уебсайт или нашата компания, моля, свържете се с нас, като използвате информацията за контакт, посочена по-горе.

Политика за поверителност:
Ние уважаваме вашата поверителност и защитаваме личната ви информация. Моля, вижте нашата политика за поверителност за повече информация.